Staj İle İlgili Duyuru

27.3.2018

İkinci sınıf (staj I) ve üçüncü sınıf (staj II) öğrencilerimizin yaz stajlarıyla ilgili işlemler için Dekanlığımız öğrenci işlerine (Ayşe Gül Arslan) müracaat etmeleri gerekmektedir.

Staj tarihleri olarak üç farklı tarih seçeneği belirlenmiş olup her öğrenci kendisine uygun tarih aralığında sadece ders kaydını yapmış olduğu bir adet stajı yapacaktır.

Belirlenmiş Staj Tarihleri

• Seçenek 1; 11 Haziran-17 Temmuz 2018 (17 Temmuz dâhil)
  • Seçenek 2; 9 Temmuz-10 Ağustos 2018 (10 Ağustos dâhil)
  • Seçenek 3; 30 Temmuz-10 Eylül 2018 (10 Eylül dâhil)

Stajlar Serbest Eczane ya da Hastanelerde ( Kamu Hastaneleri, Devlet ve Özel Üniversitelerin Tıp Fakültesi Hastanelerinde ) yapılabilecektir ancak staj yapılacak kurumun ‘ADYÜ Eczacılık Fakültesi Staj Komisyonu’ tarafından onaylanması gerekmektedir.

Staj ile ilgili tüm iş ve işlemler ‘ADYÜ Eczacılık Fakültesi Staj Yönergesinde’ düzenlenmiş olup bu yönergeye göre yürütülecektir. Bu nedenle staj yapacak tüm öğrencilerimizin yönergeyi okumalarında yarar vardır.