Önemli Duyuru

Sevgili Öğrenciler,

12 Ekim 2020 tarihinde uzaktan eğitim derslerimiz başlayacaktır.

07.10.2020 tarihinden itibaren MERGEN sistemine e-devlet şifrenizle giriş yapabileceksiniz.

Lütfen kayıt yaptırdığınız dersleri sisteme giriş yaparak kontrol ediniz.

Uzaktan eğitim sürecinde derslere ait videoları haftalık izlemeniz derslere devam açısından önem arz etmektedir.

Derslere ait videoların izinsiz olarak paylaşılması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır ve suç teşkil etmektedir. O sebeple lütfen ders videolarını çalışmak amacı ile indirseniz dahi fakültemizde dersi alan öğrenciler haricinde üçüncül şahıslar ile paylaşmayınız.

Derslere ait videolar için bir önceki haftayı izleme şartı olacaktır.

Ara sınavlardan önceki hafta canlı dersler yapılacaktır. Katılım zaruridir.

Sınavlarınız için sınav programı oluşturulacak, sınava giriş süresi; sınav süresinin en fazla 3 katı sürede olacaktır.

Sınavlar için tekli giriş hakkı verilecektir.

Dersler için dersi veren öğretim üyesi tarafından sistem üzerinde “tartışma” açılacaktır, ders hakkında dersin yürütücüsü ile iletişim kurulabilecektir.

Uzaktan eğitim sürecinde danışmanlarınızdan OBS üzerinden gelen mesajları ve fakültemiz tarafından web sitemizden yapılacak duyuruları lütfen düzenli olarak takip ediniz.

UZEM ile ilgili problem yaşayanlar fakültemiz UZEM sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Görkem DENİZ SÖNMEZ’ e gsonmez@adiyaman.edu.tr adresinden mail olarak ulaşabilirler. Ayrıca üniversitemiz UZEM biriminin WhatsApp UZEM hattına (552913088) mesaj atabilirler.

Yeni döneminizde başarılar dileriz.