Öğrencilerimizin Dikkatine

Tüm öğrencilerimizin staj yaptıkları süre boyunca Covid-19 veya herhangi bir hastalık nedeni ile raporlu olmaları ya da Covid-19 nedeni ile karantina altında bulunmaları durumunda, bu durumu hemen fakültemize ibraz etmeleri zorunludur. Zamanında bildirim yapılmaması durumunda oluşacak ceza ve mağduriyetlerden öğrencinin kendisi sorumlu olacaktır. Raporlu veya karantinada olunan günler staj sürelerinden sayılmayacağı için bildirim yapılmaması durumunda staj süresinde oluşan eksikliklerden de öğrenci mesul sayılacaktır. Fakültemiz tarafından önemle duyurulur.