Öğrencilerimizin Dikkatine! (Ara Sınavlar)

SINAV YÖNERGESİ:
 
1- “Kısa Sınava Başla” butonuna basıldıktan sonra karşınıza bir uyarı penceresi gelecektir. Sınava başlamak için karşınıza çıkan pencerede “Begin” yani başla butonuna bastığınızda sınavınız başlayacaktır.
2- Sınav başladıktan sonra sınavı tamamlamak için sınav sorularının altında yer alan “Kısa Sınavı Gönder” butonuna basınız.
3- Sınav süresi başladıktan sonra sınav süresi içerisinde “Kısa Sınavı Gönder” butonuna basılmasa dahi süreniz tamamlandığında otomatik olarak süreniz tamamlanmış ve sınav bitmiş olacaktır.
4- Sınav süresi bittiği zaman tekrar sınava girilemeyecektir.
5- YÖK’ nun 2547 sayılı Kanununun Öğrenci Disiplin Yönetmeliğinin 9. maddesi olan “Sınavlarda kopya yapmak ve yaptırmak veya buna teşebbüs etmek” fiili işleyenler bir veya iki yarıyıl uzaklaştırma alırlar. Sınavınızda ortaya çıkacak kopya durumunda hakkınızda gerekli işlemler yapılacaktır.
6- Elinizde olmayan sebeplerden dolayı (internet bağlantısının kesilmesi, elektrik kesilmesi v.b) sınavdan çıkmak zorunda kalırsanız ivedi bir şekilde tekrar giriş yaparak sınav süresi bitmedi ise sınava kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
7- Sisteme giriş yaptığınızdan itibaren yapmış olduğunuz tüm iş ve işlemler kayıt altına alınmaktadır.
8- Sınav süreleri dersin danışman hocaları tarafından belirlenmiştir.
9- Çalışmalarınızda ve Sınavlarınızda Başarılar dileriz.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.