• ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • English
  • Arama
  • KVKK

Eczacılık Fakültesi

  • Fakültemiz
    • Hakkında
    • Misyon & Vizyon
    • Organizasyon Şeması
    • İç Kontrol Beyanı
    • Faaliyet Raporu
    • Hizmet Envanteri
    • Stratejik Plan
    • Laboratuvarlar
    • Bilgilendirme
    • Laboratuvar Güvenliği
    • Fakülte Tanıtımı
  • Yönetim
    • Dekan V.
    • Dekan Yardımcıları
    • Fakülte Kurulu
    • Fakülte Yönetim Kurulu
    • Fakülte Sekreteri
    • Emeği Geçenler
  • Bölümler
    • Eczacılık Meslek Bilimleri
    • Eczacılık Teknolojisi Bilimleri
    • Eczacılık Temel Bilimleri
  • Personel
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
    • Personel İş Akış Şemaları
  • Öğrenci
    • Danışman Öğretim Elemanları
    • Yönetmelikler
    • Staj
    • Mezuniyet Projesi
    • İş Akış Şemaları
    • Diğer Dokümanlar
  • Toplam Kalite
    • Kalite Birim Sorumluları
    • Kalite Kayıtları
  • Komisyonlar
    • Akademik Teşvik Komisyonu (Eczacılık Meslek Bilimleri)
    • Akademik Teşvik Komisyonu (Eczacılık Temel Bilimler)
    • Akademik Teşvik Komisyonu (Eczacılık Teknoloji Bilimleri)
    • Bologna ve Kütüphane Komisyonu
    • Erasmus, Farabi, Mevlana Komisyonu
    • Laboratuvar İşlemleri Komisyonu
    • Faaliyet Raporları, Stratejik Plan ve Kalite Yönetim Komisyonu
    • Uzem ve İnternet Web Tasarım Komisyonu
    • Burs ve Sosyal ve Sportif Faaliyetler Komisyonu
    • Staj ve Eğitim-Öğretim Komisyonu
    • Yatay Geçiş ve İntibak Komisyonu
    • Akreditasyon Komisyonu
  • Erasmus+
    • Erasmus+ Koordinatörü
    • Erasmus+ Giden Öğrenci
  • İstek ve Öneri
  • İletişim
  • Fakültemiz
    • Hakkında
    • Misyon & Vizyon
    • Organizasyon Şeması
    • İç Kontrol Beyanı
    • Faaliyet Raporu
    • Hizmet Envanteri
    • Stratejik Plan
    • Laboratuvarlar
    • Bilgilendirme
    • Laboratuvar Güvenliği
    • Fakülte Tanıtımı
  • Yönetim
    • Dekan V.
    • Dekan Yardımcıları
    • Fakülte Kurulu
    • Fakülte Yönetim Kurulu
    • Fakülte Sekreteri
    • Emeği Geçenler
  • Bölümler
    • Eczacılık Meslek Bilimleri
    • Eczacılık Teknolojisi Bilimleri
    • Eczacılık Temel Bilimleri
  • Personel
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
    • Personel İş Akış Şemaları
  • Öğrenci
    • Danışman Öğretim Elemanları
    • Yönetmelikler
    • Staj
    • Mezuniyet Projesi
    • İş Akış Şemaları
    • Diğer Dokümanlar
  • Toplam Kalite
    • Kalite Birim Sorumluları
    • Kalite Kayıtları
  • Komisyonlar
    • Akademik Teşvik Komisyonu (Eczacılık Meslek Bilimleri)
    • Akademik Teşvik Komisyonu (Eczacılık Temel Bilimler)
    • Akademik Teşvik Komisyonu (Eczacılık Teknoloji Bilimleri)
    • Bologna ve Kütüphane Komisyonu
    • Erasmus, Farabi, Mevlana Komisyonu
    • Laboratuvar İşlemleri Komisyonu
    • Faaliyet Raporları, Stratejik Plan ve Kalite Yönetim Komisyonu
    • Uzem ve İnternet Web Tasarım Komisyonu
    • Burs ve Sosyal ve Sportif Faaliyetler Komisyonu
    • Staj ve Eğitim-Öğretim Komisyonu
    • Yatay Geçiş ve İntibak Komisyonu
    • Akreditasyon Komisyonu
  • Erasmus+
    • Erasmus+ Koordinatörü
    • Erasmus+ Giden Öğrenci
  • İstek ve Öneri
  • İletişim
  • Ana Sayfa
  • Duyurular
  • 2024
  • 02
  • 20
  • Bahar Dönemi Ders Programı
20 Şubat, 2024 568

Bahar Dönemi Ders Programı

Bahar Dönemi Ders Programı

1. Sınıf Ders Programı

2. Sınıf Ders Programı

3. Sınıf Ders Programı

4. Sınıf Ders Programı

5. Sınıf Ders Programı

© 2025 - ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Site politiklarımıza Gizlilik Politikası ve Çerez Politikası bağlantılarından ulaşabilirsiniz.