Akademik Başarı

Fakültemiz Eczacılık Temel Bilimleri Bölümü Analitik Kimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Serol ERTÜRK ve Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Kimya ve Kimyasal İşleme Teknikleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan ELMACI tarafından Çin Bilimler Akademisi öğretim üyeleri ile yapılan uluslararası işbirliği sonucunda hazırlanan "Doping strategy-tuned non-radical pathway on manganese oxide for catalytic degradation of parabens" başlıklı makaleleri alanında en iyiler arasında yer alan ve yüksek etki değerli (IF: 13.273) Chemical Engineering Journal dergisinde yayınlanmıştır.

Öğretim üyelerimizi bu önemli başarılarından dolayı tebrik ediyor, araştırmalarının devamını diliyoruz.